Bosch vaatwasser E25

Bosch vaatwasser E25

Bosch vaatwasser E25: U hebt uw Bosch gewoonlijk gevuld met vaat, afwasmiddel toegevoegd, het programma geselecteerd en de was gestart. Het wassen begon, maar op een gegeven moment stopte de vaatwasser. Het water loopt niet weg en de code E25 wordt weergegeven en het pictogram “kraan” brandt. Loopt uw ​​Bosch vaatwasser niet leeg? Wij bieden eersteklas Bosch vaatwasser reparatie service voor apparaten in Alkmaar en omgeving.Bosch vaatwasser e25

Een E25-fout in vaatwassers van het merk Bosch betekent dat de afvoerpomp defect is. Het is defect of wordt geblokkeerd door een vreemd voorwerp (zoals een botje of tandenstoker)

 1. De vaatwasser filters zijn verstopt. Aan de onderkant van de vaatwasser bevinden zich filters die de afvoer- en circulatiepompen beschermen tegen het binnendringen van grote voedseldeeltjes. Als ze niet periodiek worden schoongemaakt, verstoppen vuil en vet de filters zo erg dat het water helemaal niet of te langzaam wegloopt, dus Bosch-vaatwassers krijgen fout E25.
 2. De afvoerslang is geplet of geknikt. Mogelijk is er iets op de afvoerslang gevallen of geknikt. Dit is de reden waarom de machine niet kan leeglopen en fout E 25 geeft.
 3. Een verstopping in de afvoer. Meestal is de afvoer van de vaatwasser aangesloten op de sifon in de keuken. Wanneer het verstopt raakt met voedselresten en vet, kan het water niet weg, loopt de machine niet leeg en schrijft code E25.
 4. De afvoer van de vaatwasser is niet goed georganiseerd. De slang is waarschijnlijk te lang, waardoor de afvoerpomp van de vaatwasser onvoldoende vermogen heeft om het water af te voeren. Idealiter mag de lengte van de slang niet meer dan 1,5 meter bedragen. Zorg ervoor dat de machine correct is geïnstalleerd. Als het niet correct is geïnstalleerd, bel dan een technicus om de afvoer correct aan te sluiten.
 5. Eenmalige storing van de besturingskaart. Soms “hangt” het bedieningspaneel van de vaatwasser en produceren de apparaten verschillende storingen. Zo kunnen er problemen met de afvoer en fout E25 optreden.

Bosch vaatwasser E25

In de ervaring van onze vaatwasser reparatie experts worden de volgende onderdelen het vaakst getroffen wanneer een E25-fout optreedt in vaatwassers van het merk Bosch.

 1. Storing afvoerpomp

De afvoerpomp is verantwoordelijk voor het wegpompen van water uit de vaatwasser. Het is een carrosserie met een waaier en een motor. Als de pomp verstopt is, kunnen de waaierbladen niet draaien of helemaal niet breken. De motor kan ook doorbranden. Dit laatste gebeurt door overbelasting. Bijvoorbeeld als de pomp probeert de geblokkeerde bladen te laten draaien.

 1. Verstopping in het afvoersysteem

Water uit de vaatwasser komt via een vrij lang pad in het riool. Het omvat het filtersysteem, de sproeiers, de afvoerpomp en de afvoerslang. Onderweg kunnen verstoppingen ontstaan: meestal veroorzaakt door grote voedseldeeltjes en vet. Soms raakt de afvoer zelf verstopt.

 1. De besturing is defect.

De besturingseenheid is een microschakeling, waarin alle programma’s van de vaatwasser zijn opgeslagen. Door spanningspieken of vocht op het bord kunnen afzonderlijke radio-elementen, contacten of sporen in het circuit van de afvoerpomp defect raken.

 1. Bedrading of contacten van de afvoerpomp zijn defect

De bedrading van de afvoerpomp is beschadigd door trillingen van het wasproces. Contacten raken los, verbranden of oxideren door hoge vochtigheid of vocht. In particuliere woningen knagen muizen of ratten vaak aan de draden en contacten.

Bosch vaatwasser E25: Als uw Bosch-vaatwasser een E25-code heeft afgegeven en u kunt het niet zelf repareren en Bosch vaatwasser reparatie nodig heeft, schakel dan deskundige hulp in. Bel  ons of boek een reservering online.

Witgoed reparatie Alkmaar repareert alle merken vaatwassers, inclusief Bosch. Er komt snel een technicus als het u uitkomt. We bedienen al meer dan 15 jaar met trots residentiële klanten. Onze technici zijn opgeleid om service te verlenen met expertise en professionaliteit.

Vaatwasser wordt niet warm

Vaatwasser wordt niet warm

Vaatwasser wordt niet warm: hoe komt dit en wat is hier aan te doen?

De werking van dergelijke apparatuur omvat het gebruik van verschillende modi, die elk worden gekenmerkt door bepaalde instellingen. U kunt onder andere de gewenste verwarmingstemperatuur kiezen. Maar af en toe komt het voor dat het apparaat gewoon stopt met het verwarmen van water.Vaatwasser wordt niet warm

In dergelijke situaties wordt afwassen onmogelijk en zijn er twee manieren om het probleem op te lossen: zelf door het probleem op te sporen en op te lossen, of door een vaatwasser reparatie monteur te bestellen bij de professionals in deze branche.

Vaatwasser wordt niet warm

In veel situaties is het mogelijk om de waterverwarmingsfunctie te herstellen zonder reparaties uit te voeren. In sommige gevallen is een blijk van zorg en het consequent uitvoeren van enkele elementaire handelingen voldoende. Bijvoorbeeld:

Gebrek aan verwarming bij het eerste gebruik. Het is noodzakelijk om de juistheid van de verbinding van het apparaat te controleren en, in geval van overtredingen, de gevonden tekortkomingen met uw eigen handen te corrigeren of door specialisten uit te nodigen.

Onjuiste modusselectie. Heel vaak stellen gebruikers de instellingen één keer in en veranderen ze niet meer. En als je hebt gekozen voor verwarming tot 30 graden, dan moet je niet verrast zijn door het gebrek aan warm water. De situatie kan worden gecorrigeerd door de instellingen te wijzigen.

Periodieke verstopping van het filter. In dit geval verslechtert de watercirculatie aanzienlijk, het verwarmingselement blijft uitgeschakeld. De oplossing is regelmatige reiniging van het filter in overeenstemming met de aanbevelingen van de fabrikant van de apparatuur.

Vaatwasser wordt niet warm: Als deze acties niet hebben geholpen, is het beter om een vaatwasser reparatie monteur te bellen, die de storing kan bepalen door een zorgvuldige diagnose en vervolgens het probleem bij de klant thuis kan oplossen.

Storing van de thermostaat. Dit leidt tot het verzenden van onjuiste gegevens naar de softwaremodule. Deze storing kan worden verholpen door de beschadigde temperatuursensor te vervangen.

Wij hebben ervoor gekozen om de prijzen voor reparatie niet te vermelden op de website.

Het verschilt per merk vaatwasser wanneer het water niet meer warm wordt. Ook de prijzen voor reparatie verschillen enorm en iedere situatie is weer anders.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wacht niet langer en bel ons voor een afspraak, of vul het online reserveringsformulier op de website in.

Veelal kan er nog dezelfde dag een vaatwasser monteur in Alkmaar naar u toekomen.

Wasmachine springt bij centrifugeren

Wasmachine springt bij centrifugeren

Wasmachine springt bij het centrifugeren is een veelgehoorde klacht via de telefoon en per email.

Je begon te wassen, de machine bereikte het centrifugeren en begon sterk te trillen, en misschien zelfs springen en springen door de badkamer. In deze situatie kan de wasmachine de afvoer breken of de slang vullen, wat het risico met zich meebrengt dat de kamer onder water komt te staan. De machine in een dergelijke staat achterlaten is in geen geval mogelijk!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is wasmachine-springt-bij-centrifugeren.jpg

Oorzaken waarom een ​​nieuwe wasmachine sterk trilt

Als je net een wasmachine hebt geïnstalleerd, is de reden waarom deze sterk stuitert misschien als volgt.

De transportbouten zijn niet losgedraaid.

Ze zijn nodig om de trommel van de wasmachine tijdens het transport vast te zetten. En hoewel de bouten de rotatie van de trommel niet blokkeren, laten ze de trommel niet toe om de lading zelf te corrigeren. Als gevolg hiervan springt en klopt de machine. Het gebruik van een wasmachine met de transportbouten nog in de machine, kan tijdens het centrifugeren schade aan de trommel veroorzaken. Als de machine net de drempel van uw huis heeft overschreden, controleer dan of alle transportbouten tijdens de installatie zijn losgedraaid! Het aantal kan variëren van fabrikant tot fabrikant, dus u kunt het beste de handleiding raadplegen.

Installatie op een gladde vloer. Bijvoorbeeld op tegels, tegels of linoleum. Probeer in dit geval de machine op een rubberen mat te plaatsen of gebruik antislipstickers voor de voeten (als laatste redmiddel kunt u dubbelzijdige constructietape gebruiken).

Wasmachine sprint bij centrifugeren

Dit probleem komt het meest voor in oudere huizen en appartementen waar de vloer op balken is gemaakt. Het kan resoneren met trillingen. Een speciale mat kan de situatie iets verbeteren.

Ongelijke installatie.

Probeer de machine met uw handen heen en weer te schudden. Als het “hinkt” – dan moet u de poten afstellen en in de juiste positie vastzetten met een borgmoer.

Het kan zijn dat de nieuwe wasmachine iets meer trilt dan de vorige. En u denkt: het lijkt erop dat het niet zo zou moeten zijn. Maar dat is niet verwonderlijk, aangezien moderne wasmachines zijn ontworpen voor steeds grotere hoeveelheden wasgoed. Daarom is hun vibratie sterker.

In dit geval hoeft u niets te doen. Het belangrijkste is om de gebruiksaanwijzing te volgen en de wasmachine niet te vol te laden.

Wasmachine springt bij centrifugeren: Wat je zelf kunt doen als je wasmachine stuitert

Problemen in verband met een onjuiste installatie, zoals we hierboven beschreven. Laten we in dit apparaat eens kijken naar de situatie wanneer de oorzaak een onjuiste werking is. Sluit de volgende oorzaken uit voordat u hulp zoekt bij het servicecentrum.

Overbelasting van de wasmachine.

Als u de wasmachine met wasgoed boven de norm hebt geladen en tegelijkertijd de centrifugemodus op hoge snelheid hebt gekozen, is de stabiliteit van de wasmachine niet voldoende en begint deze te stuiteren. Je moet wat items uit de trommel halen en de spin weer aanzetten.

Onbalans van het wasgoed in de trommel.

U wast misschien één groot ding, of kleine items in de trommel zijn in een groter stuk wasgoed terechtgekomen (bijvoorbeeld een dekbedovertrek). In dit geval kan de machine de dingen niet gelijkmatig over de trommel verdelen, probeert te versnellen en springt op dit punt. Het is noodzakelijk om de items handmatig op de trommel te plaatsen en het centrifugeren opnieuw te starten.

Wasmachine springt bij centrifugeren

Als uw wasmachine, die voorheen foutloos werkte, plotseling begint te stuiteren, laat dan een online verzoek achter. Een wasmachine monteur komt zo snel mogelijk ter plaatse. Specialisten van witgoed reparatie Alkmaar onderzoeken uw wasmachine en bepalen de exacte oorzaak waarom de wasmachine trilt en/of stuitert tijdens het centrifugeren.

Witte aanslag op uw vaat

Witte aanslag op uw vaat

Witte aanslag op uw vaat: Uw vaatwasser heeft u al lang in de ban van zijn onberispelijke reinigingskwaliteit, wanneer u plotseling, na regelmatig gebruik, merkt dat de vaat een vreemde witte vlek, strepen of vlekken achterlaat.Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is witte-aanslag-op-uw-vaat.png

Misschien dezelfde plaquette die je op de wanden van de vaatwasser zelf vond. Wat is het? Een storing? Of heb je zelf iets fout gedaan? Nou, laten we het uitzoeken.

In de meeste gevallen kan de situatie door uw eigen inspanningen worden gecorrigeerd. Hier zijn enkele mogelijke oorzaken.

 1. De waterhardheid is verkeerd ingesteld. De zouttoevoer is ingesteld op te zacht water.

Een vaatwasser heeft water nodig met een laag calcium- en magnesiumzoutgehalte (zogenaamd “zacht” water) om goed te kunnen wassen. Om dergelijk water te verkrijgen, gebruiken vaatwassers regenererend zout, dat in een speciaal wateronthardingsapparaat wordt gegoten. Het is belangrijk om de machine bij het eerste gebruik nauwkeurig te programmeren voor de hardheid van het water in uw waterleiding.

 1. Vaatwasser moet schoongemaakt worden

Bij langdurig gebruik:

– voedselresten verstoppen de voorfilters en fijne filters die de afvoerpomp beschermen tegen vervuiling;

– kalkaanslag hoopt zich op op de interne onderdelen van de vaatwasser.

Verstopte filters zorgen ervoor dat voedselresten zich op de bodem van de vaatwasser verzamelen in plaats van zich in de filters te nestelen. Kalkaanslag vernauwt de gaatjes in de sproeiarmen, waardoor de waterdruk afneemt en de dikte van de jets waarmee de vaat wordt gewassen afneemt. Dit alles vermindert de kwaliteit van de afwas.

 1. Problemen met wasmiddelen: verkeerde dosering, wasmiddel van slechte kwaliteit, fouten bij het vullen van de wasmiddelen

Een veel voorkomende oorzaak. Witte vlekken kunnen worden veroorzaakt door:

– Wasmiddel van slechte kwaliteit of te veel wasmiddel bij het vullen;

– Vaatwasmachinespoeling van slechte kwaliteit/geen of onvoldoende wasverzachter;

– ongeschikt of laagwaardig wasmiddel in de vorm van 3-in-1 tabletten;

– deksel van het glansmiddelreservoir niet goed gesloten – in dit geval stroomt het glansspoelmiddel naar buiten tijdens de wasfase;

– fouten bij het vullen van het glansspoelmiddel: de verkeerde plaats, bijvoorbeeld met afwasmiddel;

– het gebruik van tabletten voor het wassen van “3 in 1” op korte programma’s (ze hebben gewoon geen tijd om volledig op te lossen).

Witte aanslag op uw vaat

Als u na een andere wascyclus witte aanslag op uw vaat en/of in uw vaatwasser heeft gevonden en uw eigen pogingen om de situatie op te lossen niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd, neem dan contact op met vaatwasser reparatie Alkmaar door te bellen met  072-7202217 of vul een online aanvraagformulier op de website. Voor uw gemak komt een gekwalificeerde vaatwasser technicus bij u thuis om een ​​diagnose te stellen en, indien nodig, het probleem op te lossen. En binnen een paar uur vergeet u alle witte aanslag op uw schone vaat!

Witgoed reparatie Langedijk

Witgoed reparatie Langedijk

Witgoed reparatie Langedijk voor alle storingen en foutmeldingen aan uw wasmachine, vaatwasser, wasdroger, koelkast of vriezer.witgoed reparatie langedijk

U hoeft niet in paniek te raken als uw apparaten niet meer werken; wij bij witgoed reparatie Alkmaar zijn slechts een telefoontje verwijderd. Een vaste technicus is 6 dagen per week beschikbaar om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk een oplossing voor de problemen krijgt. Daarnaast geven we u een gratis schatting voor reparaties om uw apparaat effectief te laten werken.

We hebben alle benodigde reserveonderdelen om elk merk snel en efficiënt te repareren; Bovendien zijn onze medewerkers zeer bekwaam, bevoegd en verzekerd om ervoor te zorgen dat ze de beste reparaties en services voor uw apparatuur leveren.

Onze technici zijn hoffelijk, snel en professioneel om ervoor te zorgen dat ze uw drukke dag niet verstoren; bovendien laten ze geen rommel achter nadat ze klaar zijn met het repareren van uw apparaten. Ze laten u ook weten of uw apparaat de moeite waard is om te repareren of dat het tijd is om het te vervangen.

Er zijn geen verborgen kosten voor de kosten die in rekening worden gebracht voor verrichte werkzaamheden; Bovendien zullen onze technici u de nodige reparaties en de kosten van de arbeid uitleggen voordat ze aan uw apparaten gaan werken.

Wij van witgoed reparatie Alkmaar zijn trots op het vermogen om dezelfde dagdienst te bieden; we zullen het beste doen om ervoor te zorgen dat uw apparaten perfect werken zonder terugkerende problemen. We zijn in staat om alle belangrijke apparaten, waaronder de koelkast, droger, vaatwasser en wasmachine te repareren en te onderhouden. Het maakt niet uit hoe oud of ingewikkeld het is, we zullen het repareren.

Wij zijn te allen tijde beschikbaar om snelle oplossingen te bieden voor defecte apparaten; bovendien brengen we geen extra kosten in rekening tijdens de weekends en feestdagen wanneer u contact met ons opneemt.

U kunt ons op elk moment kosteloos bellen om u de hulp te bieden die u nodig heeft. 100% klanttevredenheid is het motto van ons witgoed reparatie bedrijf.

Witgoed reparatie Langedijk

Neem contact op met een gerenommeerd reparatiebedrijf als de deur van de wasmachine is vergrendeld. Een technicus is in een positie om tips te geven hoe deze in een mum van tijd open en werkend te krijgen; bovendien, als dat niet mogelijk is, zullen ze iemand naar je locatie sturen om het op een kort moment te laten werken. Kies een bedrijf dat in staat is om alle merken te repareren.

Het maakt niet uit hoe oud het merk is als u contact opneemt met een goed doordacht reparatiebedrijf voor reparatie van wasmachines. Ze zullen het probleem kunnen diagnosticeren en het op dezelfde dag kunnen repareren. U wordt geadviseerd om uw machine efficiënter te gebruiken om breuken in de toekomst te voorkomen.

Witgoed reparatie Langedijk: In het bezit van originele reserveonderdelen

U moet de diensten van een reparatiebedrijf van het apparaat inhuren dat originele reserveonderdelen in hun inventaris heeft. Gebruik geen oude ondermaatse reserveonderdelen die de levensduur van uw apparaat kunnen verkorten wanneer ze de wasmachine repareren; daarnaast kunnen ze een andere oplossing aanbevelen als de wasmachine een cyclus niet voltooit.

Witgoed reparatie Langedijk: Redelijke prijsstelling

Een reparatiebedrijf voor apparatuur dat rechtvaardige diensten van hoge kwaliteit in rekening brengt, moet worden ingehuurd voor regelmatig onderhoud van uw apparaten om ervoor te zorgen dat ze efficiënt werken. Een geschiedenis opbouwen met een reparatiebedrijf is noodzakelijk omdat ze uw apparatuur snel kunnen repareren omdat ze er eerder aan hebben gewerkt. Geen verborgen kosten Een klant zal graag de rekening betalen zoals afgesproken vóór de reparatie; facturering voor niet-besproken diensten kan een klant irriteren waardoor het bedrijf geen herhalingswerk kan verrichten.

Witgoed reparatie Langedijk: Gunstige beoordelingen

U kunt niet verkeerd gaan om de diensten in te huren van een reparatiebedrijf van apparaten waar klanten graag zaken mee doen. Het is noodzakelijk om je onderzoek te doen voordat je ze inhuurt om ervoor te zorgen dat je apparaten in goede handen zijn. Een bedrijf dat service na verkoop aanbiedt, maakt zich zorgen over het welzijn van zijn klanten en moet worden gebruikt om al uw apparaten te onderhouden.