Witgoed reparatie Schagen

Witgoed reparatie Schagen

Witgoed reparatie Schagen pleegt onderhoud en reparaties aan koelkasten en vriezers.witgoed reparatie schagen

De gemiddelde koelkast van tegenwoordig heeft een lange levensduur. Hoe lang precies dat hangt van verschillende factoren af. Denk hierbij aan het merk van de koelkast, de intensiteit van het gebruik en uiteenlopende omgevingsfactoren. Over het algemeen ligt de verwachtte levensduur echter tussen de 10 en 15 jaar.

Begint u koelkast te haperen terwijl deze nog lang zo oud niet is? Dan is het zaak om tijdig actie te ondernemen, zodat u alsnog vele jaren plezier blijft houden van uw koelkast of vries-combinatie. Door tijdig een erkende monteur in te schakelen, bent u verzekerd van professionele reparatie en een objectieve kijk op de verwachtte verblijvende levensduur van uw koelapparatuur.
Witgoed reparatie Schagen is hiervoor een uitstekende keuze!

Wij voeren de meest uiteenlopende reparaties uit aan alle gangbare merken koelkast en/of vriezer. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor installatie problemen omtrent uw inbouwapparatuur. Wij repareren uw koelkast gewoon bij u aan huis, efficiënt en netjes op een moment dat voor u uitkomt. Lange wachttijden kennen wij niet: Snelheid hebben wij hoog in het vaandel!

Witgoed reparatie Schagen

Hoewel een koelkast over het algemeen niet veel onderhoud vraagt, zijn er bepaalde zaken waar u toch rekening mee dient te houden. Zo is het belangrijk om de achterkant van de koelkast stofvrij te houden, omdat uw apparatuur anders aanzienlijk minder goed kan gaan koelen. IJs krabben oftewel ontdooien hoort voor veel koelkasten tegenwoordig al tot het verleden, dankzij de uitvinding van het ijsvrije ‘no-frost’ koelsysteem.

Het is belangrijk om een koelkast altijd een dagje te laten rusten wanneer u ermee in de weer geweest bent tijdens een verhuizing of andere verplaatsing. Doet u dit niet, dan krijgen de gassen en vloeistoffen in de koelkast niet de kans om zich weer op de juiste manier binnen de koelkast te verspreiden, waardoor bij het inschakelen de motor stuk kan gaan. Dit is tevens de reden waarom een koelkast bij voorkeur niet liggend vervoert dient te worden maar juist rechtop.

Neemt u gerust contact op met witgoed reparatie Schagen voor informatie of om een afspraak te maken.