Wasdroger reparatie Alkmaar

Wasdroger reparatie Alkmaar

Wasdroger reparatie Alkmaar repareert uw wasdroger onder garantie van 3 maanden.
Bel, mail of reserveer uw afspraak online voor het laten repareren van uw wasdroger in Alkmaar  en de directe omgeving.wasdroger reparatie alkmaar

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar. Ook in de weekenden. U kunt ons te allen tijde bellen. Uiteraard is het mogelijk het contactformulier in te vullen op deze site, of zelf uw online afspraak inplannen wanneer het u uitkomt.

Wasdroger reparatie Alkmaar begrijpt als geen ander hoe belangrijk een wasdroger is, met name in een groot gezin. Hoe vervelend het dan ook is wanneer uw wasdroger er mee stopt of een foutcode geeft.

Veelgehoorde problemen bij wasdroger zijn:
– Het lampje reservoir vol brand, terwijl dit niet zo is.
– Ik krijg alleen maar koude lucht in mijn wasdroger, dus mijn was wordt niet droog;
– De trommel draait niet meer;
– Mijn wasdroger maakt een tikkend geluid bij het draaien.

Wanneer u een probleem ervaart met uw wasdroger, dan betekent dit nog niet het einde van de machine. Vele mankementen zijn te repareren.

Drogers zijn een van de eenvoudigste witgoed apparaten in uw huis. Ze genereren hete lucht, ze sturen het door je kleren terwijl het ronddraait en ze verdrijven de natte hete lucht uit een ventilatieopening. Ze hebben over het algemeen twee warmtestanden, een timer en dat is het dan ook.

Wasdroger reparatie Alkmaar

Tips voor een goed werkende wasdroger

Maar als ze een foutmelding krijgen, kan het ernstig zijn en er zijn enkele belangrijke dingen die u moet doen om uw droger veilig en functionerend te houden.

Maak het pluisfilter regelmatig schoon. Wasdrogers bouwen veel pluisjes op en u moet altijd een lading starten met een schoon pluisfilter. Dit moet een snelle en gemakkelijke klus zijn, afhankelijk van het ontwerp van uw droger. Het filter bevindt zich vaak aan de achterkant van de trommel waar je kleding in zit en kan gemakkelijk in en uit worden geklikt voor reiniging. Door hem schoon te houden, vermindert u het brandrisico aanzienlijk en betekent dit dat uw droger zo efficiënt mogelijk werkt, dit verlaagt op zijn beurt de bedrijfskosten en verlengt de levensduur van de motor en bewegende delen.

Houd de ventilatie schoon. Na verloop van tijd zal uw ventilatieopening een hoeveelheid pluizen opbouwen die door het filter zijn gekomen. Door dit schoon te maken, vermindert u de belasting van uw droger, verlengt u de levensduur en verlaagt u uw bedrijfskosten.

Houd de binnenkant schoon. Het pluisjes dat niet in het pluisfilter blijft steken en het niet in het ventilatiesysteem haalt, komen in uw droger terecht en kunnen zich rond de motor en andere bewegende delen ophopen. Na verloop van tijd kan dit een ernstig probleem worden en tot brand leiden. We raden niet aan dit zelf te doen omdat u ervoor moet zorgen dat de trommel veilig wordt verwijderd, zodat er geen schade ontstaat aan de kwetsbare plastic onderdelen, de motor of enig ander onderdeel van het mechanisme – we kunnen dit voor u doen en het is zeer waarschijnlijk om u geld te besparen als we dat doen.

Correcte her-uitlijning en her-montage is van vitaal belang voor de goede werking en veiligheid van de machine – u MOET het goed doen. Brand is een waarschijnlijk gevolg van een onjuiste herbouw.

Wasdroger reparatie Alkmaar verhelpt alle foutcodes en storingen aan diverse merken wasdrogers, waaronder: Bosch, Siemens, Samsung, Bauknecht, Beko, Asko, Nordland, Whirlpool, AEG, Electrolux en vele anderen.

Bel nu uw wasdroger reparatie bedrijf in Alkmaar en omgeving.