Wasdroger reparatie Heerhugowaard

Wasdroger reparatie Heerhugowaard

Wasdroger reparatie Heerhugowaard: Een veelvoorkomend probleem bij wasdrogers betreft de melding dat de condensbak vol zou zitten, terwijl dit niet het geval is. Is hij plots helemaal van slag? Welnee – het betreft één van de problemen die gemakkelijk kunnen worden opgelost door het reinigen van de afvoerpomp. Hetzelfde geldt voor een droger die verstopte filters heeft, waardoor uw was niet meer goed droog wordt. Dit kan ook gebeuren doordat de droogte-sensoren binnenin de trommel niet meer soepel werken, bijvoorbeeld omdat er zeepresten of wasverzachter op zitten. Ook in dat geval lost een grondige schoonmaakbeurt het probleem vaak al op.Wasdroger reparatie Heerhugowaard

Er zijn echter ook voldoende storingen aan uw wasdroger mogelijk waar net even iets meer bij komt kijken om het probleem te verhelpen. In dat geval belt u het beste even met Witgoed Reparatie Service Alkmaar.

Wasdroger reparatie Heerhugowaard

Onze wasdroger monteurs zullen de meest ingewikkelde storingen aan uw wasdroger binnen een handomdraai verholpen. U kunt bij ons terecht voor alle bekende en minder bekende wasdrogers, zowel condensdrogers als luchtafvoerdrogers en ook gasdrogers zijn bij ons in goede handen. Wij repareren snel en deskundig, gewoon bij u thuis!

Een droger die intern vervuild is, brengt tevens een verhoogd brandrisico met zich mee – iets wat u absoluut wilt voorkomen. Dit risico kan ontstaan door de ophoping van stof aan de binnenkant van de droger, bijvoorbeeld op het verwarmingselement of op de sensoren. Ook is het belangrijk om de was niet onnodig lang in de droger te laten zitten, en ervoor te zorgen dat de warme lucht vanuit de droger goed weg kan; er mogen zich geen obstructies in de warme lucht afvoer bevinden. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om geen materialen in de droger te drogen, waar mogelijk licht ontvlambare stoffen opzitten zoals verf, terpentine, benzine of brandgevaarlijke schoonmaakmiddelen.

Door goed onderhoud wordt de levensduur van uw droger al gauw een heel stuk verlengt, en geniet u van betere, zuinigere prestaties van uw wasdroger. Bel ook bij kleine storingen daarom meteen met onze droger hulplijn van witgoed reparatie specialist in Heerhugowaard.